Slatka večer sa Sandrom Jadek
Što je sve potrebno da se postigne vrhunsko slastičarsko umijeće?
O ljubavi prema izradi slastica, konstantom učenju i usavršavanju te izazovima koje sa sobom nosi malo poduzetništvo razgovarali smo sa Sandrom Jadek, našom nagrađivanom slastičarkom čije se slastice nalaze i u redovnoj ponudi Dvorca Janković.
Divna predbožićna atmosfera u dvorcu upotpunjena je nevjerojatnim kreacijama naše pastry chefice.
Nabrojat ćemo samo neke od sastojaka koji su razigrali nepca naših gostiju: mousse od bučinog ulja, žele od noje, krema od kestena, mousse od pečene buče, slatki pesto od bosiljka i limete, glazura s bučinim sjemenkama, mousse od sečuanskog papra, biskvit od badema i kruške.
Ovo je bila i snažna najava novih zimskih slastica u ponudi našeg lobby bara, a to su:
“Grof Elemir voli domaću buču” – mousse od bijele čokolade i bučinog ulja, coulli od crne noje, krema od tamne čokolade, glazura od bijele čokolade, bučinog ulja i tostiranih sjemenki od buče
“Čarobna dvorska kugla grofice Ilke” – biskvit od višnje, diplomatska krema od tonke, žele od višnje i amarena, staklena glazura
“Tart iz perivoja Dvorca Janković” – prhko tjesto, krema od kestena, medovik (biskvit od meda), mousse od pečene bundeve, staklena glazura, čokoladna pjena
“Suhopoljski čokoladni choux” – choux tijesto, krema od čokolade, chantilly krema od kave, praline od lješnjaka i badema, glazura od čokolade
“Čarobna dvorska kugla grofice Ilke” – biskvit od višnje, diplomatska krema od tonke, žele od višnje i amarena, staklena glazura
“Tart iz perivoja Dvorca Janković” – prhko tjesto, krema od kestena, medovik (biskvit od meda), mousse od pečene bundeve, staklena glazura, čokoladna pjena
“Suhopoljski čokoladni choux” – choux tijesto, krema od čokolade, chantilly krema od kave, praline od lješnjaka i badema, glazura od čokolade
Prethodno
Sljedeće